Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 13,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 19.2. - Ke 20.2.

Riistakäristys

Buccon kermaista riistakäristystä, perunamuusia & puolukkaa.

/

Pasta con pesce persico

Tuorepastaa maa-artisokkakastikkeessa, friteerattua artisokkaa & punaisella pestolla gratinoitua ahventa.

To 21.2. - Pe 22.2.

Polpettino di cervo

Peurapullia dijon-kermakastikkeessa, hunajajuureksia & suolakurkkua.

/

Risotto al asparagi con salmone affumicato

Sitruunaista parsarisottoa & savustettua merilohta.

Buccon tarina

Ravintola Buccon tarina alkoi rakkaudesta luonnon antimiin ja käsityönä valmistettuun ruokaan. Buccon perustajan Jani Lehtisen intohimona on italialainen keittiö skandinaavisella twistillä.

 

Buccolle parhaat raaka-aineet ovat kunnia-asia. Pöytämme antimet ovat kypsyneet juustoloissa, oliivitarhoissa ja viinitiloilla sukupolvilta toisille jaettujen perinteiden mukaan. Menumme elää neljän vuodenajan rytmissä. Kukin kausi tarjoaa paikallisia helmiä kuten hirvenlihaa, herkkutatteja, tyrniä ja siikaa, jotka kasvavat maakunnan vehreissä havumetsissä ja kalaisissa vesissä.

 

Yhä edelleen, kymmenen vuotta perustamisensa jälkeen, Buccon filosofia kiteytyy ruoan valmistuksen iloon ja ruoasta nauttimiseen!