Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kesälounas

Kesälounas klo 12-16


Buccon kesälounas Ti 18.7. - Ke 19.7.

Insalata Nicoise  12,20

Nizzan salaattia.

 

Ragu alla Toscana  12,20

Tuorepastaa toscanalaisessa ragu-jauhelihakastikkeessa.

 

Maiale al BBQ  14,90

BBQ-glaseerattua porsaan uunikylkeä, paahdettua varhaisperunaa ja coleslaw-salaattia.

/

Buccon kesälounas

Buccon kesälounas To 20.7. - Pe 21.7.

Insalata taboulleh con pollo  12,20

Taboulleh-salaattia, grillattua kananpoikaa ja jogurttikastiketta.

 

Risotto con fagiano e verdure  12,20

Fasaani-vihannesrisottoa.

 

Burger alla Bucco  14,90

Briossi-sämpylän välissä tuorejauhelihapihvi, salaattia, balsamico-sipulia, tomaattia, basilikaa, jogurtti-kurkkuja ja Bucco-majoneesia. Lisäksi maalaisranskalaisia.

Buccon tarina

Ravintola Buccon tarina alkoi rakkaudesta luonnon antimiin ja käsityönä valmistettuun ruokaan. Buccon perustajan Jani Lehtisen intohimona on italialainen keittiö skandinaavisella twistillä.

 

Buccolle parhaat raaka-aineet ovat kunnia-asia. Pöytämme antimet ovat kypsyneet juustoloissa, oliivitarhoissa ja viinitiloilla sukupolvilta toisille jaettujen perinteiden mukaan. Menumme elää neljän vuodenajan rytmissä. Kukin kausi tarjoaa paikallisia helmiä kuten hirvenlihaa, herkkutatteja, tyrniä ja siikaa, jotka kasvavat maakunnan vehreissä havumetsissä ja kalaisissa vesissä.

 

Yhä edelleen, kymmenen vuotta perustamisensa jälkeen, Buccon filosofia kiteytyy ruoan valmistuksen iloon ja ruoasta nauttimiseen!