Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 13,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 19.2. - Ke 20.2.

Riistakäristys

Buccon kermaista riistakäristystä, perunamuusia & puolukkaa.

/

Pasta con pesce persico

Tuorepastaa maa-artisokkakastikkeessa, friteerattua artisokkaa & punaisella pestolla gratinoitua ahventa.

To 21.2. - Pe 22.2.

Polpettino di cervo

Peurapullia dijon-kermakastikkeessa, hunajajuureksia & suolakurkkua.

/

Risotto al asparagi con salmone affumicato

Sitruunaista parsarisottoa & savustettua merilohta.

Bucco lounasmenu

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00 • 38,00 sisältäen alkuruoan, pääruoan ja kahvin.

Buccon lounasmenu Ti - Ke 19.2. - 20.2.

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

/

Blini con uovo di pesce

Buccon rapeita blinejä, talvihauenmätiä, smetanaa, shalottia & tuoretta tilliä.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, pinaattirisottoa, paprikapyreetä ja voivaahtoa.

/

Renne con rosmarino

Rosmariiniglaseerattua poron paahtopaistia, parmesan-perunakakkua, paistettuja sieniä & sipulia, konjakki-kermakastiketta.

Pavlova con frutti di posco 15,00

Annan marenkileipomon marenkia, valkosuklaamoussea, tuoreita marjoja ja vadelmasorbettia.

/

Tartufo al cioccolato 4,50

Buccon täyteläinen suklaatryffeli.



Buccon lounasmenu To - Pe 21.2. - 22.2.

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

/

Zuppa di asparagi

Kuohkeaa parsakeittoa, parsahöystöä & tryffelöity uppomuna.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, pinaattirisottoa, paprikapyreetä ja voivaahtoa.

/

Anatra con miele

Hunajaglaseerattua ankanrintaa, parmesan-perunakakkua, paistettuja sieniä & sipulia, konjakki-kermakastiketta.

Fondente ai cioccolato 15,00

Suklaafondante, tuoreita vadelmia ja vadelmajäätelöä.

/

Tartufo di cioccolato 4,50

Buccon täyteläinen suklaatryffeli.