Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 17.10. - Ke 18.10.

Pollo grigliata

Grillattua kananpojanrintaa, maissipolentaa ja tomaatti-linssihöystöä.

/

Risotto ai finocchio con salmone e cozza

Fenkolirisottoa, lohta & sinisimpukkaa, sahrami-simpukkavaahtoa.

To 19.10. - Pe 20.10.

Peuramureke

Peuramureketta, perunamuusia, ruskeaa sienikastiketta ja puolukkaa.

/

Lasagne al tonno

Tonnikalalasagnea ja suolakurkkua.

Viini-ilta 20.10.

Lokakuun viini-ilta Buccossa 20.10. klo 18.45 alkaen.

Syksyn toisen viini-illan viinejä esittelemään saapuu vieraaksemme Moet-Hennesyltä Christer Nieminen.

 

Maisteltavana on maineikkaan Bodegas Numanthia viinitilan kolme huikeaa punaviiniä, Termes, Numanthia ja legendaarinen Termanthia 2012, jonka vuosikerta 2004 on yksi kuudesta täydet 100 pistettä Robert Parkerilta saanut viini.

Maistelussa uusia viinejä Kalifornian Napa Valleysta Newtonin viinitilalta, erittäin täyteläiset ja runsaat Chardonnay ja Merlot.

Uudesta-Seelannista maan parhaimpiin kuuluvalta Cloudy Bay-viinitilalta maistelemme Tekoko Sauvignon Blanc ja Te Wahi Pinot noir-viinit.

 

Tastingin jälkeen nautimme herkullisen kolmen ruokalajin menun viineineen.

 

Illan menu:

Risotto Nero, grillattua mustekalaa, paahdettua paprikapyreetä ja valkosipulivaahtoa

 

Peltola Blu-sinihomejuustolla kuorrutettua härän sisäfileetä, tryffeliperunaa, porkkanaa

ja portviinikastiketta

Crema Chantilly, puolukkahyytelöä ja puolukkasorbettia

 

Kustannus tastingista ja illallisesta viineineen on 95€/hlö.

Mukaan mahtuu 32 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä, tervetuloa Buccoon.

Ps. illan aikana muut varaukset normaalisti.