Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 24.4. - Ke 25.4.

Pollo grigliata

Grillattua kananpojanrintaa, keväistä kasvis-perunapaistosta ja voivaahtokastiketta.

/

Pasta di spongino con prosciutto

Tuorepastaa kermaisessa korvasienikastikkeessa ja rapeaa prosciuttoa.

To 26.4. - Pe 27.4.

Stufato alla lepre

Jänis-kasvispataa ja maissipolentaa.

/

Pasta ai asparagi con formaggio di pecora

Tuorepastaa parsakastikkeessa ja gratinoitua vuohenjuustoa.

Samppanja-ilta 20.4. klo 18:45

Perjantaina 20.4. Buccossa vietetään huikeaa samppanja-iltaa.

Vieraaksemme saapuu Christer Nieminen Moët-Hennessy Finlandilta.

Luvassa on toinen toistaan maineikkaimpia, ikonisia kuplajuomia.

 

  1. Ruinart Brut

    Moët Imperial Brut

    Moët Rose 2008

    Veuve Clicquot Vintage 2008

    Dom Perignon 2006

    Krug Grand Vintage                                                                                                                                                                        

                                                                                                                                                                       

 

Tastingin jälkeen pieni tauko Vinotecassa, jossa tarjolla kesän 2018 hitti-samppanjaa Moët Imperial ICE, sekä samppanja mojitoja!

 

Tämän jälkeen nautimme kolmen ruokalajin keväisen illallisen.

 

Menu Champagne

Grillattua vihreää parsaa, savustettua perunaa, uppomuna, purjopyreetä ja tryffelikastiketta

- Veuve Clicquot Brut

Paistettua siikaa, risotto Verde ja beurre blanc –kastiketta

- Cloudy Bay Chardonnay

Marenkia, marinoituja mansikoita ja valkosuklaamoussea

 

Kustannus tastingista ja illallisesta viineineen on 120€/hlö.

Mukaan mahtuu 36 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa Buccoon!

 

Illan aikana muut varaukset normaalisti.