Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 13,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 15.1. - Ke 16.1.

Hirvikäristys

Luvialaisella manteliperunalla gratinoitua hirvikäristystä, puolukkasurvosta & suolakurkkua.

/

Pasta con pesto rosso e pollo

Tuorepastaa punaisessa pestokastikkeessa ja grillattua kananpojanrintaa.

To 17.1. - Pe 18.1.

Lihamureke

Buccon lihamureketta, keitettyjä perunoita ja kermakastiketta.

/

Risotto ai funghi porcini

Tattirisottoa, rapeaa quancialea & gratinoitua vuohenjuustoa.

Ciao!


Perjantaina 25.1. klo 18.45, järjestämme Buccossa vuoden 2019 ensimmäisen viini-illan, jonka teemana on ranskalaiset viinit.


Maisteltavana on runsaan täyteläisiä, tammitettuja Chardonnay-valkoviinejä Burgundysta, sekä Beujaloisesta kaksi Gamay-punaviiniä ja yksi Pinot Noir Burgundysta.


Viineistä kertomaan saapuu Antti Hämäläinen Tampereen viinitukusta.

 


 

Tastingin viinit:

    1. 1) Mersault 2015 Vincent Girardin
    • 2) Puligny Montrachet 2015 Vincent Girardin
    • 3) Chassagne – Montrachet 2011 Vincent Girardin
    • 4) Julienas Gamay 2015 Chateau Fuisse
    • 5) Morgon Gamay 2016 Julien Sunier
    • 6) Santenay 2015 Les Graviers Vincent Girardin

 


Tastingin jälkeen nautimme kolmen ruokalajin upean illallisen viineineen. 


Menu France 

 

Tryffelöityä Vichyssoise –purjo-perunakeittoa, Foie Gras ankanmaksaa ja ankankoipi-viikuna briossi


Santenay 2016 Vincent Girardin

 

______________________


Toikan-tilan Limousine-sonnin prässättyä rintaa ``Bourgogne``, Pekoniin käärittyjä vihreitä papuja ja paistettuja sieniä, valkosipuliperunaa ja paahdettua valkosipuli-portviinikastiketta


Varennes du Grand Clos 2011 Cabernet Franc Charles Joguet

 

______________________

 


Suklaa Fondant, kirsikkajäätelöä ja rommi-kirsikkahilloketta


 ______________________

 


Iltaa viettämään mahtuu 32 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä,

kustannus tastingista ja menusta viineineen on 100€/hlö.


Muut juomat veloitamme valintojen mukaan.

 

Varaa paikkasi: bucco@bucco.fi / 02 622 6185

 


Tervetuloa Buccoon!