Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 16.1. - Ke 17.1.

Salmone fritta

Paistettua merilohta ja hernerisottoa.

/

Pasta con funghi e cervo

Tuorepastaa sienikastikkeessa ja palvattua peuraa.

To 18.1. - Pe 19.1.

Pollo grigliata

Grillattua kananpojanrintaa, parmesan-maissipolentaa ja tomaatti-linssihöystöä.

/

Lasagne al cervo

Peuralasagnea ja suolakurkkua.

Konjakki-ja Viski-ilta Buccossa 19.1.2018 klo 18.45

Vuoden 2018 ensimmäinen tasting-ilta rakentuu Hennesyn upeiden konjakkien ja Glenmorangien ja Ardbergin viskien ympärille.

Tastingin vetäjäksi saapuu Christer Nieminen Moet-Hennesy Finlandilta.

 

Maisteltavat konjakit:

Hennesy VSOP

Hennesy XO

Hennesy Paradis

 

Maisteltavat viskit:

Glenmorangie 10

Glenmorangie Quinta Ruban

Glenmorangie 18 yo

Ardberg Corryvreckan

 

Tastingin jälkeen virkistävä tauko Vinotecassa, jonka jälkeen nautimme kolmen ruokalajin illallisen viineineen.


Menussa alkuruokana blinejä, talvihauenmätiä, graavilohta, smetanaa ym., ja viinivalinta alkuruoalle on Skyside Chardonnay Newtonilta Kaliforniasta. Pääruoaksi klassikko Beef Wellington, voitaikinakuoreen leivottua härän sisäfileetä sienitäytteellä, neulapapu fricassé ja konjakkikermakastiketta.

Pääruoan viiniksi Cloudy Bayn viinitilalta Uudesta-Seelannista Te Wahi Pinot Noir.

Jälkiruokana on tyrnijäädykettä  ja sorbettia.

 

Kustannus tastingista ja illallisesta viineineen on 95€/hlö, ja mukaan mahtuu 32 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tervetuloa Buccoon!

 

ps. illan aikana muut varaukset normaalisti