Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 16.1. - Ke 17.1.

Salmone fritta

Paistettua merilohta ja hernerisottoa.

/

Pasta con funghi e cervo

Tuorepastaa sienikastikkeessa ja palvattua peuraa.

To 18.1. - Pe 19.1.

Pollo grigliata

Grillattua kananpojanrintaa, parmesan-maissipolentaa ja tomaatti-linssihöystöä.

/

Lasagne al cervo

Peuralasagnea ja suolakurkkua.

Menut

MENU GENNAIO 54,00

Blini con salmone

Buccon rapeita blinejä, graavattua merilohta, mätiä, shalottisipulia ja smetanaa.

Bistecca alla pepe

Pippuroitu pihvi härän sisäfileestä, parmesan-perunakakkua, sieni-punasipulipaistosta ja konjakki-kermakastiketta.

Sorbetto con prosecco

Mustikkasorbettia ja kuohuviiniä.

MENU TRATTORIA 49,00

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, pinaattirisottoa, paprikapyreetä ja voivaahtoa.

Torta ai cioccolato

Suklaatorttua, suklaajäätelöä, tuoreita vadelmia ja vadelmasorbettia.

MENU BUCCO 59,00

Tartar di salmone

Lohitartar, talvihauenmätiä, fenkolicreemiä ja rapulientä.

Zuppa alla Bucco

Kuohkeaa fenkolikeittoa, omena-fenkolihöystöä ja ankanmaksaa

Crème brülé

Crème brülé, tyrnihyytelöä ja tyrni-jogurttisorbettia.

MENU CHEF 69,00

Kuuden ruokalajin yllätysillallinen (tarjoillaan pöytäkunnittain)