Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 13,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 15.1. - Ke 16.1.

Hirvikäristys

Luvialaisella manteliperunalla gratinoitua hirvikäristystä, puolukkasurvosta & suolakurkkua.

/

Pasta con pesto rosso e pollo

Tuorepastaa punaisessa pestokastikkeessa ja grillattua kananpojanrintaa.

To 17.1. - Pe 18.1.

Lihamureke

Buccon lihamureketta, keitettyjä perunoita ja kermakastiketta.

/

Risotto ai funghi porcini

Tattirisottoa, rapeaa quancialea & gratinoitua vuohenjuustoa.

Menut

MENU RENNE 62,00

Blini con uovo di pesce

Buccon rapeita blinejä, talvihauenmätiä, smetanaa, shalottia & tuoretta tilliä.

Renne con rosmarino

Rosmariiniglaseerattua poron paahtopaistia, parmesan-perunakakkua, paistettuja sieniä & sipulia, konjakki-kermakastiketta.

Fondente ai cioccolato

Suklaafondante, tuoreita vadelmia ja vadelmajäätelöä.

MENU ANATRA 68,00

Capesante fritte

Paistettuja kampasimpukoita, chorizo-linssejä, paprikapyreetä ja voivaahtoa.

Zuppa alla bucco

Kuohkeaa fenkolikeittoa, fenkoli-kylmäsavulohihöystöä ja tuoretta tilliä.

Anatra con miele e foie gras

Hunajaglaseerattua ankanrintaa, paistettua ankanmaksaa, Milanese-risottoa, neulapapu-fricassé ja marsalakastiketta.

Pavlova con frutti di posco

Annan marenkileipomon marenkia, valkosuklaamoussea, tuoreita marjoja ja vadelmasorbettia.

MENU COREGONE 58,00

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, pinaattirisottoa, paprikapyreetä ja voivaahtoa.

Gelato di pistacchio

Pistaasijäätelöä, tuoreita mansikoita, valkosuklaamoussea ja italialaista marenkia.

MENU CHEF 75,00

Kuuden ruokalajin yllätysillallinen (tarjoillaan pöytäkunnittain)