Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,20, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 21.11. - Ke 22.11.

Peuramureke

Peuramureketta, perunamuusia ja korvasienimuhennosta.

/

Risotto di mare

Buccon kala-äyriäisrisottoa ja voivaahtoa.

To 23.11. - Pe 24.11.

Renne con pomodori e polenta

Tomaattista juures-poropataa ja parmesan-maissipolentaa.

/

Pasta di finocchio con salmone affumicato

Tuorepastaa sitruunaisessa fenkolikastikkeessa, karamellisoitua fenkolia ja savustettua merilohta.

Menut

MENU NOVEMBRE 56,00

Alce tonnato

Hirven paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

Pesce persico con pesto rosso

Punaisella pestolla kuorrutettua ahvenfileetä, puikulaperunapyreetä, kermamuhennettua maa-artisokkaa ja tilliä, rapulientä.

Torta al cioccolato

Suklaatorttua, suklaajäätelöä ja tuoreita vadelmia.

MENU TRATTORIA 49,00

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, risotto milanese, oliiviöljyssä haudutettua pikkutomaattia ja pinaattia, voivaahtoa.

Zuppa Inglese

Vanijacreemiä, suklaamoussea, alchermes-likööriä ja italialaista marenkia.

MENU BUCCO 59,00

Capesante fritte

Paistettuja kampasimpukoita, hernecreemiä, rapeaa guancialea ja tomaatti-voivaahtoa.

Zuppa alla Bucco

Kuohkeaa fenkolikeittoa ja fenkoli-tillihöystöä kylmäsavustetulla merilohella.

Filetto di agnello con rosmarino

Grillattua lampaan sisäfileetä, paahdettuja valkosipuliperunoita, porkkanapyreetä, karamellisoitua valkosipulia ja marsalakastiketta.

Panna cotta

Vanilja-pannacotta, tuorevadelmasorbettia, tuoreita marjoja ja mansikkalientä.

MENU CHEF 69,00

Kuuden ruokalajin yllätysillallinen (tarjoillaan pöytäkunnittain)