Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,80, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 13.11. - Ke 14.11.

Pollo con patate

Paistettua kananpojanrintaa, paahdettuja timjami-perunoita, herneitä & voivaahtoa.

/

Pasta al arrabbiata con chorizo

Tuorepastaa arrabbiata-tomaattikastikkeessa ja chorizoa.

To 15.11. - Pe 16.11.

BBQ- possunkylki

BBQ-glaseerattua porsaan uunikylkeä, parmesan-kermaperunoita ja jogurtti-kurkkua.

/

Lasagne al pesce

Buccon kalalasagnea ja suolakurkkua.

Menut

MENU ALCE 58,00

Capesante fritte

Paistettua kampasimpukkaa, friteerattua maa-artisokkaa, artisokka-tillihöystöä ja rapulientä.

Alce con rosmarino

Rosmariiniglaseerattua hirven sisäfileetä, manteliperuna-palsternakkapyreetä, paistettua tattia ja rosmariinikastiketta.

Fondente di cioccolato

Suklaafondante, tuoreita vadelmia & vadelmajäätelöä.

MENU COREGONE 68,00

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

Zuppa alla Bucco

Kuohkeaa sokerihernekeittoa, tryffelöity uppomuna ja rapeaa guancialea.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, Milanese risottoa, paprikapyreetä, neulapapu-fricassé ja voivaahtoa.

Pavlova con olivello

Annan marenkileipomon marenkia, valkosuklaamoussea ja tyrnisorbettia.

MENU VERDE 52,00

Zuppa alla Bucco

Kuohkeaa sokerihernekeittoa, tryffelöity uppomuna ja neulapapua.

Risotto Milanese

Milanese risottoa, friteerattua maa-artisokkaa ja gratinoitua vuohenjuustoa.

Pavlova con olivello

Annan marenkileipomon marenkia, valkosuklaamoussea ja tyrnisorbettia.

MENU CHEF 75,00

Kuuden ruokalajin yllätysillallinen (tarjoillaan pöytäkunnittain)