Ladataan

Tee pöytävaraus



Saman päivän varauksissa olettehan yhteydessä puhelimitse 02-6226185, kiitos.

Jätä palautetta


Buccon kotiruokalounas

tiistai - perjantai klo 11.00 - 15.00, Kotiruokalounas 12,80, sisältäen salaatin ja kahvin.


Ti 18.9. - Ke 19.9.

Pollo con porcini

Grillattua kananpojanrintaa, peruna-kasvispaistosta ja herkkutattikastiketta.

/

Pasta alla ragu

Tuorepastaa Buccon jauhelihakastikkeessa.

To 20.9. - Pe 21.9.

Salmone affumicato

Savustettua merilohta, paahdettua perunaa, porkkanapyreetä ja voivaahtoa.

/

Pasta di porcini e prosiciutto

Tuorepastaa herkkutattikastikkeessa ja rapeaa prosciuttoa.

Menut

MENU ALCE 58,00

Barbabietola con formaggio di pecora

Uunipaahdettua balsamico-punajuurta, gratinoitua vuohenjuustoa, pinjansiemeniä ja rapeaa guancialea.

Alce con rosmarino

Rosmariiniglaseerattua hirven sisäfileetä, luvialaista manteliperunaa, paistettuja sieniä ja marsalakastiketta.

Torta ai cioccolato con lampone

Suklaatorttua, suklaajäätelöä, tuoreita vadelmia & vadelmasorbettia.

MENU COREGONE 68,00

Vitello tonnato

Vasikan paahtopaistia, tonnikala-kapriskastiketta ja parmesanjuustoa.

Zuppa alla Bucco

Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, friteerattua maa-artisokkaa & ankanmaksaa.

Coregone arrosto

Paahdettua siikaa, vihannesrisottoa, oliiviöljyssä haudutettua tomaattia & voivaahtokastiketta.

Crème brülé

Paahtovanukas & tyrnisorbettia.

MENU VERDE 56,00

Barbabietola con formaggio di pecora

Uunipaahdettua balsamico-punajuurta, gratinoitua vuohenjuustoa ja

pinjansiemeniä.

 

 

Zuppa alla Bucco

Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa & friteerattua maa-artisokkaa.

Risotto di verdure

Vihannesrisottoa, grillattua kesäkurpitsaa & oliiviöljyssä haudutettua tomaattia.

Sorbetto con prosecco

Mustikkasorbettia & proseccoa.

MENU CHEF 75,00

Kuuden ruokalajin yllätysillallinen (tarjoillaan pöytäkunnittain)